Mis on meile tähtis?

Avaldatud 23. juuli 2019
Kategooria Uudised

Kodu mängus Manivaldi vastu, saavutasime oma lühikese liigamängude ajaloo esimese Rahvaliiga võidu.

Tulemus, mis ei ole meile tähtis üksnes võidu enda tõttu, mis on alati tähistamist väärt, vaid kuna võitsime, jäämaks truuks oma põhimõtetele. Mis on meile oluline?

Kaasamine: meie meeskonnaga liituja, ei liitu üksnes jalgpalli meeskonnaga, vaid saab osaks kogukonnast, kus iga liiga pühendab end sellele, et püsiks meeldiv ja sõbralik atmosfäär. Kedagi ei jääta maha ja kõigil on võrdsed võimalused ning võrdne mänguaeg oma oskusi mängus rakendada, olenemata mängja oskustest.

Aus mäng: ebameeldiv on tippklassi võistlustel seda näha, me peame selliseid võtteid, nagu näiteks pahatahtlikult tekitatud vead, simuleerimine, haletsusväärseteks ja meie tasandil madalaks klassiks. Me ei väärtusta head tulemust, mis on saavutatud oma eetiliste reeglite rikkumise läbi.

Pühendumine: igaüks annab endast parima, austades meie tõekspidamisi. Me mängime võidu nimel.

Meie põhimõtetele ja tõekspidamistele kindlaks jäämine raskendab heade tulemuste saavutamist, kuid see muudab meie kogukonna meeldivaks ja sõbralikuks keskkonnaks. Kui positiivsed tulemused läbi selle tulevad, on nad kümme korda nauditavamad.

Aeg tähistada!